Lapszintező rendszerek használata

 

 

A mostani divat a nagy méretű burkolólapok használata, de milyen technikákkal érhetjük el, hogy a burkolt felület tökéletesen sík és fogmentes legyen?

Tökéletesen sík burkolatot elkészítéséhez, nagy méretű és él vágott lapokhoz elengedhetetlen, a lapszintező rendszerek, burkolólap szintező rendszer használata. A lapszintező, burkolólap szintező rendszer használatával egy tökéletesen burkolt, esztétikus felületet kaphatunk.

Országosan a legszélesebb és legnagyobb választékkal és legkedvezőbb árakkal várunk minden viszonteladót, kivitelezőt, vállalkozót és végfelhasználót.Mire jó a lapszintező, csempe és burkolatszintező rendszer??

Lap és burkolatszintezőknek elengedhetetlen a használatuk ha szép, sima egyenletes felületet szeretne elérni. Burkolatok egymáshoz való illesztésénél segítséget ad a a burkolólapok sík felületének tökéletesen beállításához, a nagy méretű lapok gyorsabb elhelyezéséhez. A szintbeli különböző hibák könnyen kiigazíthatóak a lapszintezőkkel a megfelelő síkra.


Milyen lapszintező rendszert használjunk?

Lapszintező fajtájának a kiválasztása nagyban függ a burkolandó felületen alkalmazott burkoló lapok vastagságától, méretétől és a burkolandó felülettől is. Minden típusnál megtalálható milyen vastag lapokhoz lehet használni, és milyen nagyságú lapokhoz ajánljuk.

Szinte teljesen mindegy melyik típust választja, ez inkább attól függ ki melyiket tudja kényelmesebben és gyorsabban megszokni és alkalmazni. Több lapszintező típus kapható különböző fugavastagsághoz alkalmas szárral, ez a pontos fugatávolságot és a sík felületet is biztosítja egyben.

A nagyobb méretű lapokhoz viszont az ÉKES típusok a beváltabbak és alkalmazhatóak a legszélesebb körben. Ezek a típusok többféle méretű szárral kaphatóak a különböző lapvastagsághoz. Különböző típusú lapszintezők kompatibilisek és kombinálhatóak is egymással.

Az ÉKES lapszintező típusok sok esetben kompatibilisek egymással, ezáltal a legjobban használható, és legkedvezőbb ár/érték arányú csomagokat lehet összeállítani.

Ékes lapszintezők kompatibilitása itt ellenőrizhető....

 

Minél nagyobb a burkoló lap mérete, ennek függvényében változik az oldalanként alkalmazandó lapszintező talpelemek darabszáma is. Tökéletes felületet szeretnénk elérni, akkor érdemes figyelembe venni az ajánlott darabszámokat is. Ezt ebből a táblázatból lehet a legkönnyebben meghatározni, a táblázat minden lapszintező termékoldalon megtalálható.

Mindegyik lapszintező rendszerre igaz, hogy az elhelyezésük több módon is történhet, ezáltal némiképpen spórolni is lehet darabszámon. Legtöbb lapszintezőnél próbacsomagokat is lehet választani, de ha segítségre van szüksége, hívjon minket bátran! // +36-202-888-123


Ha szeretné előbb kipróbálni válasszon a próbacsomagok közül. Az ÉKES rendszereket fogó nélkül is ki lehet próbálni!!!

Itt lehet választani a lapszintező csempe és burkolat szintező rendszerek közül.

KIS Ékes lapszintező rendszer

NAGY Ékes lapszintező rendszer

CSAVAROS lapszintező rendszer

SZÁRAS lapszintező rendszer

ÉKES SZINTEZŐ vastag laphoz

 

 

Milyen lapokhoz ajánlott és elengedhetetlen a használatuk?

Elsősorban nagyméretű lapokhoz, manapság elterjedt egyre nagyobb méretű burkolólapokhoz ideális a használatuk. Előfordul hogy nagyméretű lapokon szemmel nem látható de minimális görbeség van, illetve a csemperagasztó zsugorodásából is adódhat egyenlőtlenség a ragasztó zsugorodásából adódóan. A lapszintező-rendszerekkel kiküszöbölhetővé válik minden egyenetlenség, a lapok görbesége is minimálisra csökkenthető, megakadályozható a ragasztó száradásából és zsugorodásából adódó egyenetlenség kialakulását is.

A lapszintezőkkel az elvágott lapokat is tökéletesen lehet síkba helyezni, így az egymáshoz rögzített lapok szép sík felületet képeznek, a vágások észrevehetetlenek lesznek.Ha kérdése van vagy tanácsra van szüksége, keressen minket bátran elérhetőségeinken:

Tel:  +36-20-2888-123

vagy e-mail-ben: info@csempevagoshop.hu